Akut städ- & flyttpatrullen. ASFP

Hej och god eftermiddag. Ibland är det snabba ryck som gäller, och det jag ska prata om med er i det här inlägget är att jag oväntat fick en lägenhet som först någon annan budat över. I fredags ringde mäklaren och berättade att köparen dragit sig ur, lägenheten var min med omgående tillträde. Redan under fredagseftermiddagen blev hyreslägenheten bokad, och det blev så att jag skulle ut ur lägenheten på måndagen, och nästa hyresgäst in på tisdagen. Tack mina högre makter för att jag fick hjälp av en städfirma i Stockholm som heter Akut städ- & flyttpatrullen. ASFP, de kunde med kort varsel flyttstäda lägenheten, och det är sannerligen inte så himla lätt att få tag på någon städfirma i Stockholm som kan ställa upp med hjälp så snabbt som ASFP kunde. Det här är ett företag som erbjuder marknadens snabbaste “på-plats”- hjälp, och det gäller egentligen allt inom städ och som har med det att göra. Jag hade inte ens tid att packa ner mina tillhörigheter i flyttkartonger, men även det var en sådan service som jag fick hjälp med så det är knappt man tror att det är sant. Om ni snabbt behöver hjälp inom städ av ett städföretag i Stockholm, så ska ni veta att inom en timme får ni hjälp utav ASFP så de kan verkligen hjälpa till i akuta lägen. Det är inte bara det att de snabbt kan komma till undsättning, det är även kvalitet på utförd städning vilket så klart är a och o när det gäller den här typen av firmor. Min hyreslägenhet städbesiktigades och gick igenom utan någon anmärkning. Detta är en städfirma i Stockholm som har varit med i branschen i nästan två årtionden, fick jag reda på av en av deras medarbetare, och de har under denna tid växt till att vara en proffsig städfirma med kvalitet som huvudmål.