Catering i Norrtälje med omnejd

Hej på er igen allesammans, och varmt välkomna ska ni vara tillbaka till min blogg och till ännu ett inlägg! Jag hoppas att ni alla har haft en bra vecka såhär långt och att ni alla mår bra. Catering i Norrtälje med omnejd är ett ämne som dyker upp allt oftare i kommentarerna här på min blogg, och jag kommer därför att skriva ett inlägg om detta, och även tipsa er om det företag som jag själv valde att vända mig till, nämligen Totties Mat AB. Totties Mat AB är ett företag som jag och min sambo fick som tips utav en kollega till mig, som även hon vänt sig till dem för att få hjälp inom matlagning och catering. Jag och min sambo har nämligen letat efter ett företag inom catering, då vi hade födelsedagsfest för min sambo för några veckor sedan, och inte kände att vi skulle hinna med att laga maten på egen hand. Många av de företag som vi valde att vända oss till och kontakta, visade sig vara väldigt oseriösa och oprofessionella, vilket såklart kändes väldigt tråkigt. Jag blev därför väldigt glad när jag hittade just Totties Mat AB, då detta företag på en gång kändes väldigt pålitligt och professionellt. Personalen hos Totties Mat AB är otroligt kunniga inom kundservice, vilket är någonting som jag värderar högt hos ett företag inom detta. Jag kunde tack vare detta känna mig trygg och säker i mitt val av företag, vilket kändes skönt. De anställda visade sig även vara otroligt kunniga och erfarna inom sitt yrke, vilket såklart är det viktigaste inom ett företag inom catering. Maten som serverades var otroligt god, och alla gäster blev väldigt imponerade. Jag vill verkligen tipsa er läsare som befinner er i Norrtälje, Täby, Uppsala eller Väddö med omnejd att vända er till just Totties Mat AB.