Hjälp med HIFU i Gävle

God dag människor och välkomna hit igen. Hoppas att ert humör är på topp, för det förtjänar ni. Jag har själv haft en bra morgon och dag hittills och det känns sjukt bra. Man får ta tillvara på dagarna då man mår bra och har vaknat upp på rätt sida. Jag har haft stora komplex över min lösa hud vid hakan eftersom jag har gått ned mycket i vikt och nu har jag äntligen gått och gjort en behandling av HIFU i Gävle hos Studio Sans.

Som sagt har jag vart grovt överviktig och det mesta av fettet satt runt halsen och på hakan och när jag väl gjorde denna drastiska viktminskning så hann inte huden med att strama åt sig runt halsen. Resten av kroppen har hängt med väldigt bra men eftersom hakan och halsen syns hela tiden har jag inte mått bra över det. Då gick jag och gjorde en behandling av HIFU i Gävle och jag har verkligen sett resultat med en gång. Det är en behandling som hjälper den lösa huden att strama åt sig, och det bästa är att det inte är någon kirurgi inblandad. Jag är inte redo att ta in kirurgiska hjälpmedel eftersom jag är rädd för narkos och så vidare och då är det hur bra som helst att denna hjälp av HIFU i Gävle finns hos Studio Sans. Jag känner mig mer självsäker nu, men i själva verket var det nog bara jag som tänkte på den lösa huden, och ingen annan. Men nu är den borta och jag känner mig hur glad som helst. Men kom ihåg, du är fin precis som du är och låt ingen annan trycka ned dig, varken på ditt utseende eller hur du är som person. Du är värd allt fint i världen och glöm inte det. Hej då fina vänner så ses vi i nästa inlägg!