Till Bords Karlskrona AB

Hej på er igen alla mina fina och underbara läsare, och varmt välkomna ska ni vara tillbaka till min blogg och till ännu ett inlägg! Jag hoppas att ni alla mår bra och att ni har haft en riktigt härlig helg i solen och det fina vårvädret. Jag vet att ni är en hel del som har haft en hel del problem med att hitta bra och seriösa företag inom det här med catering i Karlskrona med omnejd, och därför tänkte jag nu skriva ett inlägg om detta och även tipsa er om ett företag som jag verkligen har kommit att tycka om den senaste tiden, nämligen Till Bords Karlskrona AB. Till Bords Karlskrona AB är ett företag som jag har fått som tips utav flera av mina vänner, vilket verkligen har varit välbehövt. Jag har hört av mig till väldigt många olika företag inom catering, som tyvärr har visat sig vara väldigt oseriösa och oprofessionella. Till Bords Karlskrona AB anlitade jag och min sambo för några veckor sedan när vi hade kalas för vår lilla dotter som fyllde 7 år. Vi blev väldigt positivt överraskade över den hjälp som vi fick utav Till Bords Karlskrona AB.

Kundservice är någonting som Till Bords Karlskrona AB arbetar mycket med, vilket kändes väldigt skönt. Vi kände oss tack vare detta väldigt trygga och säkra i vårt val av företag. De visade sig även vara otroligt kunniga och duktiga inom catering, vilket såklart är det viktigaste. Maten var otroligt god, och alla gäster på kalaset blev nöjda och belåtna. Även vår dotter var väldigt nöjd med den goda maten. Jag vill verkligen tipsa er läsare som befinner er i Karlskrona eller Ronneby med omnejd att vända er till just Till Bords Karlskrona AB.